Niet tevreden? Geld terug garantie!

Wij en onze klanten zijn al overtuigd, nu jij nog! 

Het aanschaffen van de Lat Blasters kan een grote stap zijn, vooral als je nog niet bekend bent met de effectiviteit van de producten. Om deze stap kleiner te maken hanteren wij een niet tevreden, geld terug garantie! Op deze manier kan jij ervaren hoe het is om met de Lat Blasters te trainen en de spierpijn zelf te ervaren!

 

Wij hopen dat jij in deze periode zelf kan ervaren hoe effectief de Lat Blasters zijn. 

 

 

 

Retour voorwaarden:

  • Artikelen moeten met originele verpakking retour gezonden worden
  • Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De niet tevreden, geld terug garantie vervalt na 14 dagen van aankoop.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en kunt zelf kiezen welke pakketdienst of vervoerder je hiervoor gebruikt. Zorg ervoor dat de producten goed zijn verpakt zodat deze zonder schade hier aankomen. Vraag altijd een verzendbewijs waarmee je de zending kunt volgen, voor het geval de door jou gekozen vervoerder de zending zou kwijtraken.

Na ontvangst van je retourzending zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de drukte. Zodra de retourzending door ons is verwerkt krijg je per e-mail bericht van ons.

Retour adres:

Bizon Fit
Opaallaan 1140
2132LM Hoofddorp
Nederland