''De beste oefeningen voor biceps en triceps bij blessureherstel.''

''De beste oefeningen voor biceps en triceps bij blessureherstel.''

Het is belangrijk om na een blessure de juiste oefeningen te doen om ervoor te zorgen dat u uw spieren weer op de juiste manier opbouwt. Bij blessures aan de biceps en triceps kan het soms lastig zijn om te weten welke oefeningen het meest geschikt zijn. In deze blog geven we u een aantal van de beste oefeningen voor biceps en triceps bij blessureherstel.

  1. Dumbbell curls: Dit is een goede oefening voor de biceps omdat het de spieren op een isolerende manier traint. Het is belangrijk om een licht gewicht te gebruiken en de oefening rustig uit te voeren om de spieren niet te overbelasten.

  2. Dips: Dit is een goede oefening voor de triceps omdat het de spieren op een functionele manier traint. U kunt de oefening aanpassen aan uw niveau door de benen op een bank te leggen of door een gewicht toe te voegen.

  3. Pull-ups: Dit is een goede oefening voor de biceps omdat het de spieren op een functionele manier traint. Het is belangrijk om een goede techniek te gebruiken om de spieren niet te overbelasten.

  4. Cable tricep pushdown: Dit is een goede oefening voor de triceps omdat het de spieren op een isolerende manier traint. Het is belangrijk om een licht gewicht te gebruiken en de oefening rustig uit te voeren om de spieren niet te overbelasten.

  5. Chin-ups: Dit is een goede oefening voor de biceps omdat het de spieren op een functionele manier traint. Het is belangrijk om een goede techniek te gebruiken om de spieren niet te overbelasten.

Houd er rekening mee dat het altijd belangrijk is om een arts of fysiotherapeut te raadplegen voordat u begint met een oefenprogramma na een blessure. Zij kunnen u adviseren over welke oefeningen geschikt zijn voor uw specifieke blessure en kunnen u helpen bij het opstellen van een veilig oefenprogramma.

Het is dus belangrijk om de juiste houding te hebben bij de oefeningen. Onze producten zijn ergonomisch ontworpen. Hierdoor ontlast u de polsen en kunt u beter focussen op de oefening. Neem anders een kijkje bij onze ergonomische bicep en tricep ropes!

 
 
https://bizonfit.eu/products/combi-set-bicep-tricep-touw-bicep-oefening-tricep-oefening-bizon-fit
Back to blog